Alla inlägg den 3 augusti 2019

Av Lill Lindbäck - 3 augusti 2019 09:44

I Sverige finns många städer som jag tycker om, som exvis hav, historia och nytt. Givetvis restauranger och andra saker som man kan besöka.

Den här staden, Kalrskrona, har allt, det tycker i alla fall jag. Men det finns många städer som jag tycker om. Självklart älskar jag min hemstad Göteborg, man blir hemmablind. Jag hade tänkt köra in på en mindre väg någon mil efter en sjö. Någonstans missade jag avtagsvägen. Jag tror att de flesta blir trötta när man kör ensam mil efter mil. På ett ställe stannade jag med tanke på lunch, men äter jag en lunch blir jag oftast väldigt mätt, speciellt när andra gör maten. Jag hade frukt med mig. En sak som jag är löjligt dum över, jag kunde ha gått in på Värdshuset och till toaletten, men jag kunde inte med. Till slut kom jag nästan i panik till Karlskron. Vad ska man välja när det dyker upp skyltar med väst, öst osv. Jag chansade på nästa. Nästa kom inte. jag vände och körde tillbaka. Centrum körde jag mot, och centrum kom jag någonstans. Ibland är jag dum. Hm. Fattar väl att när det är festival är det oftast mycket besökare, även semesterfirare. Parkeringar var svåra att hitta, samtidigt skulle jag leta efter hotellet. Jag hade skrivit in hotellets adress i mobilen. Utav en händelse hittade jag hotellet. Japp. Nästa steg, efter att ha kört runt 3 ggr hittade jag ett parkeringshus. Jag körde våning för vång. Började verkligen bli desperat. Måste på toaletten. Hursomhelst, hittade jag en. Fann slutligen hotellet. Hann knappt kolla rummet, men sedan upptäckte jag till min glädje vilket fint enkelrum jag fick. Hotell Conrad är ett väldigt fint hotell.

Jag strosade ut i värmen och till glädje. Mycket glada skratt ekade runt mig. Mat måste jag ha. Centrums karta studerades noga. På restaurang Sarajevo var det en man som visade mig en del. När jag kommer hem ska jag visa lite foton. Idag ska jag till Blekinges museum och sedan gå och titta på veteranbilar mm. Jag funderar starkt på att gå till en kyrkogård längre bort. Jag är nog lite morbid. Pestkyrkogården. Jag får mycket filmsekvenser av historia. När jag skriver blir det alltid i modern form. Inte för att jag nu söker efter vad jag ska skriva, det kommer till mig. Jag har att skriva, men behöver lite ork och glädje. Idag ska jag bara strosa runt och titta och få känna lite av historiens vingslag. Idag hade jag tänkt ta bilen och köra runt, men ångrade mig med tanke på parkeringsplatser.

I morgon tänkte jag besöka författare Kim M Kimselius, innan dess tänkte jag besöka en kyrka under min väg. sedan ett besök och därefter hem.

Ha det allra bäst. Nu ska jag först kolla vädret. Igår såg det ut som det skulle idag komma mängder av regn. Håll tummarna för mig.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards