Alla inlägg den 30 juli 2019

Av Lill Lindbäck - 30 juli 2019 15:47

För 2 år sedan ville man mina ha skilsmässa. Fanns inga bostäder. Skulle köpa en, men fick inte låna tillräckligt. Året därpå insjuknade min svåger i cancer, han hamnade mellan stolarna och allt tog tid, men själva cancern väntade inte. Från det han fick reda på att han hade cancer i lungan mm, gick det bara 3 månader.

Nu har turen kommit till min svägerska. Malignt melanom på hälen, den är djupliggande och det är värre. Nu har hon undersökts, men inte som jag trodde. Operation om 6 veckor. Va?! 6 veckor, kanske om det finns plats för operationer tidigare, men ...

Läkaren visste inte om cancern hade spridit sig till lymfkörteln i ljumsken, portvakten som han sa, och då var det inte bra. Det började med sår på hälen som inte läkte. Min bror sa till henne att hon måste gå till Vårdcentralen, det kan vara cancer. På Vårdcentralen tog det tid för de hade inte rätt utrustning osv. En sköterska tyckte att hon skulle gå till en fotterapeut. Trodde att sköterskor visste om det här med sår som inte läker.

Här avslutar jag berättelsen. Jag behövde skriva av mig oron. Du som läser kanske känner igen vissa saker. Det enda som politiker oroar sig för är hur vi ska kunna hjälpa folk från andra länder. Det får kosta. Sjukvården får inte kosta.

Idag är det 15 graders skillnad mot igår. Jag kan andas och det kom en regnskur tidigare. Skönt med en frisk fläkt. Nu har jag 2 nätter kvar att jobba och till helgen, fredag morgon åker jag till Karlskrona. Utanför Karlskrona bor en författarkollega som har skrivit böcker i många år, en fantastisk person, genomrar och trevlig, Kim M Kimselius.. Nu till lördag och söndag har hon öppet hus i sitt hem, eller i ladan. Jag tar resan dit med 2 övernattningar som en lillsemester. Bilvägen dit ska jag kolla upp sevärdheter, likaså hem. Turen jag har är att Karlskrona även har en festival. Det ska bli trevligt att gå runt på kvällarna och titta. Givetvis ska mat och dryck intas. Hoppas på bra väder.

Hälsningar från ett regnigt Göteborg.

Ha nu en fantastisk dag!

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Senaste boken, Tårarnas doft, är inte iordningställd på min webbplats.

www.lill-lindback.se

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards