Alla inlägg den 27 juli 2019

Av Lill Lindbäck - 27 juli 2019 15:00

Jag skulle möta min väninna på eftermiddagen igår, fredag, och när jag gick till spårvagnen tog luften nästan slut. Det blev tungandat. Jag hade nästan svårt att få luft och bröstet blev tungt. På spårvagnen droppade svetten. Närmare stan kom min väninna på vagnen. Vi har inte träffats på ett tag. Hon har flyttat och även så jag. Skillnaden låg i att jag också hade sålt huset. Vi gick till en av broarna i Brunnsparken där det finns servering. Vi åt en lunch och jag drack fläderlemonad och ett glas vatten. Kände inte för en kall öl, inte då. Vi pratade en del. Senare gick vi mot Centralstationen där Hotell Eggers ligger. Vi gick in på uteserveringen och där beställde vi vin och vatten. Vin? Var fick jag det ifrån? Vi beställde in öl och vatten. Den iskalla ölflaskan tog på mina kinder och mot nacken. Kylan svalkade lite. Sådan värme är inget för mig. Om man inte är på semester och tar det allmänt lugnt. När vi gick därifrån fick jag yrsel flera gånger och kom då på att jag bara hade sovit 3 timmar den morgon, jag hade jobbat 2 nätter.

Idag är jag ledig och åkte iväg med sista skräpet till Återvinningen. Bilen behövdes tvättas och dammsugas, men inte orkade jag med det. Tänkte som så att någon annan får sköta om bilen och jag väntar. Hittade inget som hade öppet. Jag handlade lite och även så hos fiskhandlaren. Varmrökt lax, sill och en liten röra. Till det ska jag koka några ägg. Det värsta är att jag känner mig inte hungrig eller sugen på något.

Jag har återigen plockat lite, men nu börjar jag tröttna på skiten. Har hållt på sedan i februari. Behöver dammsuga och sätta mig på balkongen, innan jag sätter mig där måste jag dammsuga. Och det var det som jag inte heller hade lust med.

I natt har jag sovit 9 timmar vilket är ovanligt den sista tiden. Det var verkligen skönt, men jag är slö. Kanske man behöver några dagar av slöhet.

Hoppsan vad tvättmaskinen lät. Jag har 2 stora badhanddukar i den. Kanske blir för tungt för tumlaren. Shit, hoppas den inte går sönder.

Nu önskar jag dig en skön dag!

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Tårarnas doft är fortfarande inte inlagd på min webbplats.

www.lill-lindback.se

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards