Direktlänk till inlägg 22 januari 2019

Drömtydning

Av Lill Lindbäck - Tisdag 22 jan 09:11

Jag måste köpa en bok i ämnet drömtydning. Ofta drömmer jag och ofta kommer jag ihåg drömmarna. Självklart finns det gånger som jag inte minns.

Min mamma gick bort för lite drygt 10 år sedan. Jag ser henne hela tiden framför mig, om jag vill. Fortfarande saknar jag henne. Min svåger gick bort för snart ett år sedan (mars). Han hade en smärtsam cancer och i slutet gick det fort.

Tidigt igår morse vaknade jag av drömmen.

Jag kom gående till en utkiksplats, det fanns fullt av bord och bänkar. Min syster och hennes man satt och kramade varandra. Jag såg dem, men sa inte hej. Så är det i drömmarnas värld. Mamma var där också. Jag har lärt mig att mamma framträder i en dröm, att hon vill lämna ett budskap, är hon alltid allvarlig, ibland säger hon inget. Det kanske känns som tankeöverföring. Denna gången sa hon några ord. Hursomhelst. Vattnet hade stigit ytterst högt. Jag såg inte parkbänkens sits däremot bordet var torrt.

Oj, vad vatten, sa jag.

Ja, svarade mamma. Ser du de små husen därborta, de är jättefina, sa mamma.

Jag skulle gå dit och titta i översvämningarna. I drömmen kom jag inte dit, vad jag minns nu.

Mamma och jag går till bussen. I bussen kommer jag på att jag glömde mina tofflor på parkbänken och var tvungen att gå av igen. Under tiden vi gick till bussen sa mamma att min svåger hade slutat med all medicin.

Sedan sa mamma inte något mer. Så tydligt har jag inte fått ett budskap förut.

Jag tydde drömmen att min svåger hade hälsat på min syster, sin fru, med kärlek. Min syster tror inte på sådant här. Tyckte det kändes lite konstigt när jag berättade. För mig är det inte konstigt. En annan värld helt enkelt.

Vilket fall som helst berättade jag om drömmen, att hennes man var hos mamma, svärmor, och att han mådde bra. Allt det där om vatten förstod jag inte. Jag berättade också för min ena systerdotter om drömmen. Hon är duktig på att tyda drömmar. Hon sa att vatten handlar om känslor.

Vi pratade om våra döda och lite tårar kom. Du som läser det här kanske tycker att det är löjligt. Någon annan tycker det är intressant, en tredje rycker på axlarna, kanske någon som vill ha en diskussion om ämnet.

Vi tror på det vi vill tro på. Jag är säker på att vissa människor har en större gåva. En logisk tänkande person vill bara ha fram forskningsresultat. Jag är lite skeptisk för vissa forskningar, nej inte så att jag inte tror på forskningen, men det beror på vilken frågeställning och vilka svar man vill ha.

Det var detta om drömmarnas värld. Jag ska nog köpa en bok om drömtydning. Det är skumt vad jag kan drömma. Måste bara berätta om en annan dröm, jag stod och pratade med ett sällskap. Ibland var jag ovanför dem och ibland med dem. Plötsligt i drömmen lite ovanför alla dök det upp en vit varg med fluffig päls. Han tittade på mig. I drömmen sa jag till vargen att du hör inte in i min dröm. Vad gör du här? Vargen svarade inte. Jag vaknade strax därefter för i drömmen kom jag på att jag drömde. Jag googlade på vargen, och det fanns sådana. I drömmarnas värld vet jag inte vad den betyder, men jag har en liten bok där jag kan slå upp om olika djur.

Vargen: Praktisera världens visdom. Min gåva till dig är att få tillbaka det du gett till världen.

Vargen säger, det du ger får du tillbaka. Exvis om jag väljer rädsla får jag tillbaka rädsla. Väljer jag kärlek kommer kärlek tillbaka.Väljer jag att döma andra, dömer andra dig. Var vis. Praktisera visdom.

Det stod så mycket mer, men jag avslutar med dessa ord.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via web www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lill Lindbäck - Lördag 15 juni 08:59

Tre gånger i en rondell, eller som det heter cirkulationsplats och under två körningar, ett till jobbet och ett hem, fick jag bromsa inne i en rondell. När jag åkte till jobbet var det två rondeller på raken, folk som bara ska in före och bryr sig in...

Av Lill Lindbäck - Fredag 14 juni 14:27

Jag tänkte inte skriva något om elände, men så blev jag återigen förbannad, riktigt förbannad. Gäng löpte amok på ett torg, Hässle, i Borås. Tydligen skulle handgranat ha använts. Varifrån får ungdomarna alla vapen? Varifrån kommer vapnen? Vapen är...

Av Lill Lindbäck - Torsdag 13 juni 16:02

När jag läser tidningen, ser på teve, dessa vinjetter om alla dokusåpor, då kommer ofta mina tankar till mig. Flera är frågor, men personen jag skulle vilja säga det till hör inte, hur långt är du beredd att gå? Tänker du på att du ska leva med det d...

Av Lill Lindbäck - Tisdag 11 juni 11:02

Idag har jag alltså att göra, men vaknade 10:30. Typiskt mig, för mig är det svårt att vända tillbaka dygnet efter nattjobbet. Jag kan inte somna på natten och ligger då vaken ett antal timmar. Kanske slumrar jag emellanåt. Idag är det min lediga dag...

Av Lill Lindbäck - Söndag 9 juni 14:24

Så tänker jag ibland, hur gjorde man förr, innan man visste om forskning, innan man visste hur man gjorde. Jag förstår att vissa detaljer, som matlagning, var en färskvara. Det kunde inte ha varit lätt förr, för väldigt länge sedan, då klimatet var a...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lill-lindback med Blogkeen
Följ lill-lindback med Bloglovin'

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se