Alla inlägg den 8 september 2018

Av Lill Lindbäck - 8 september 2018 10:31

När jag svarar en person här på bloggen står det att svaret är sparat. Jag hoppas att du som skriver till mig får svar tillbaka, för jag svarar. Är bara lite undrande om jag har fel inställning i bloggen. Får kolla detta senare. Hinner inte nu.

I natt vaknade jag av ett oljud. Det dånade, och dånade ännu högre. Jag trodde att jag var i en drömvärld som ville tala till mig. Men jag tyckte det kom utifrån. Jag låg och lyssnade en stund. Vi har plåttak över bastun och altanen, och då kom jag på det. Med hjälp av blåsten kom det en långvarig skur som tog i än värre. Det var ett mullrande högt obehagligt ljud som jag inte har hört tidigare. När jag kom på var det var somnade jag om.

När jag vaknade kom jag tänka på andra länder där befolkningen kan vakna av jordbävningar. eller monsunregn som omförvandlar jorden till ett vått jordras av en fors. En del eller hela deras hem försvinner. Det värsta är förstås familjemedlemmar som förolyckas. Vilket chocktillstånd det måste vara.

Jag tycker om att resa i Sverige och till övriga världen. Semesterresor. Inget märkvärdigt. I morse tänkte jag även på vilken tur vi har i Sverige. Våra jordbävningar är inte så farliga. Inga vulkanutbrott i vår närhet. I Europa och på Island finns vulkaner, givetvis kan detta drabba oss.

Idag ska det bli blandat väder, sol och regn. Typiskt för Göteborg. Ska snart träffa gamla vänner från ungdomens tider.

Ha nu en trevlig dag därute. Innan jag åker ska jag snabbt kolla mina tomater och hur de klarade ett sådant väder som kom igår kväll och i natt.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Finns på Vulkan och övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Tidigare foto. Måste bara få berätta att smaken på egenodlad tomat är väldigt god. Har man balkong kan man odla i en spann, eller stor kruka.

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards