Senaste inläggen

Av Lill Lindbäck - Tisdag 8 jan 15:58

Idag hör man lite oftare att någon är född i fel kropp. Såg ett program, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det heter, men barnet var en flicka, men ville vara en pojke. Jag ville också vara en pojke, för jag gillade inte dockor. Min grej var bollsport, cykling och klättra i träd och berg. Men jag var ingen pojke utan kände mig som en tjej. Många föräldrar märker redan när barnet är litet att detta barn är född i fel kropp. En del kommer ut ju äldre barnet blir. Man blir nog modigare då.

Varför jag skriver det här är på grund av den senaste som nu har kommit ut. En kvinnlig handbollsspelare som vill bli man, som känner sig som en man. Jag hoppas att du inte blir mobbad eller får andra fula tillmälen till dig. Vi människor är konstiga. I stället för att applådera och tycka dessa personer är fantastiskt modiga, inte bara för att personen ifråga är född i fel kropp, utan att gå igenom alla behandlingar och operationer. Jag har för mig att de även får psykologer till hjälp.

Jag har läst om äldre barn som berättat att redan när de var små visste de att de var födda i fel kropp. Tänk förr, då fanns det inget som hette könskorrigering. Ingen vågade prata om det. Ett barn tycker inget är konstigt bara man förklarar på rätt sätt. Det finns föräldrar som tycker åt sina barn och de får samma värderingar som föräldrarna. Hata allt som inte är som du, det kan man tro att en del föräldrar tycker att sina barn ska göra. Hur barnet är bryr de sig inte, allt handlar oftast om föräldern själv. Jag är ingen psykolog, men tiden ger en erfarenhet. Visst kan jag ha fel, precis som en psykolog kan ha.

Jag har inga barn och det är lätt för mig att tycka till, men jag har syskonbarn. Aldrig att jag skulle vilja att de tyckte exakt som sina föräldrar eller som jag, utan att de kan tänka självständigt och med sin begåvning.

Du får vara vem du vill bara du mår bra. Nu pratar jag om könskorrigering, homosexualitet, bisexuell eller hetero, bara vi alla respekterar varandra. Vi är av kött och blod. Vi är en tänkande människa.

När jag läser om sådana personer tänker jag på alla hemligheter de bär på. Tunga sådana. Tänk om mamma eller pappa hatar detta som jag skrev om. Föräldrar ska föregå med gått exempel, men tyvärr finns det många föräldrar ute i vårt samhälle som inte klarar av detta. Så är det. Ingen är perfekt. Vi alla är människor och vi är komplexa med våra tankar och drömmar. Vi tror alltid att vi gör bra för våra barn. Oftast lägger vi våra värderingar på dem. Det kanske inte spelar någon roll, för en normal förälder älskar sitt barn och vill denne allra bäst i världen.

Nu avslutar jag med orden; älska dig själv, då älskar du din näste.

Ha det gott ute i blåsten eller hemma i värmen. Det kommer att bli mycket snö i delar av vårt land. Ta det lugnt därute.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

ANNONS
Av Lill Lindbäck - Måndag 7 jan 11:51

Det var nära jag skrev Idag limmer diggan tätt. Så blir det när man ska skriva fort.

Under helgen har jag plockat bort gran och julgransprydnader, eller vad det kallas för. Det tar alltid längre tid än man tror. Så därför passade jag på i lördags att träffa tjejerna och äta en bit god mat med mängder av samtal. Jättetrevligt. En av tjejerna är min syster som gav mig en försenad julklapp i form och godis, mest choklad. Det var jättegott, men aj, aj, inte bra när jag bestämde mig för - inget mer godis. Naturligtvis har jag en svag karaktär och började äta av godiset när jag åkte hem från stan. Innan dess ringde min systerdotter, hon frågade var vi var. Ja, då gick vi till Hotell Eggers, ligger på Drottningtorget i närhet till Centralstationen. Där åt hon en jättefin räkmacka och vi andra drack ett glas öl, Vega var namnet. Ölen bryggs här i Göteborg. Jag tycker om att smaka på närbryggt och närodlat. Nu ska jag inte vara förmäten. Jag dricker och äter det mesta, oavsett varifrån det kommer bara det är gott och nyttigt.

Hur ska man veta att något är nyttigt? Allt är besprutat. Jag köper bland annat bananer på ICA, det finns två sorters ekologiska bananer. En knippe ligger i plastpåsar. Har du tänkt på det? Plast är inte ekologiskt.

Okej, detta var lördags. Söndag gjorde jag i ordning efter julgranen, som belysning och annat. Belysningen är krånglig att ta ned. Jag har läst och hört om att det finns trådlös julgransbelysning. Det är perfekt.

Söndag fortsättning. Jag var ute och gick, tränade hemma och sedan därefter var jag värd avkoppling. Jag skulle skriva på min nästkommande thriller, men jag är för lat just nu. Får skylla på att jag satt med tidigare thriller och gav järnet i varje ledig sekund - lite överdrivet. Sedan kom julen, och den ska även städas bort. Jag låter julstjärnor och adventsljusstakar vara kvar. Det är fint i vårt vintermörker. Innan dess jobbade jag två nätter extra. Där ser du, jag hittar anledningar att inte skriva.

Det var skönt med avkoppling i alla fall. Jag tror att vi alla behöver bara finnas till och hänga. Inte alla de där måsten.

Idag sov jag till klockan elva. När jag ska vända på dygnet och vet att jag ska jobba då blir jag nog lite stressad och har svårt att somna kvällen innan. Det är tufft på sennatten under jobbnatten och då är det jobbigt för kropp och själ. Jag känner det.

Nog för idag. Snart ska jag träna igen.

Ha en fantastisk dag. Ta det lugnt därute. Har läst om att en del landskap ska få mängder av snö. Kolla på SMHI för där du bor.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Jämför alltid priserna.

www.lill-lindback.se

ANNONS
Av Lill Lindbäck - Fredag 4 jan 09:12

Läste att mobbningen har flyttat ut till sociala medier. Hemskt. När man är ung är det svårare att stå emot., men det är även jobbigt som vuxen. Vem som helst kan vara mobbaren och man ser inte den personen. Så illa de måste må, så dålig självkänsla. Det finns något hos dig som triggar igång dem och andra som är svaga följer med dem. Säger du ifrån? Är du kanske en trygg person? Osäker? Intelligent? Du kan ha en styrka som mobbaren inte gillar. Du kanske inte ens känner personen ifråga? Eller du kanske till och med är en mobbare och andra ger igen det du har givit dem. Med åren som gått har jag sett människor blivit mobbade, på avstånd. En förklaring. Jag kan ha suttit exvis på ett kafé och sett eller hört kommentarer när någon gått förbi, många gånger har det hänt att en osäker person fått en skopa och blivit kallad dum, eller något liknande. Du är inte dum. Du är bara osäker på dig själv.

Jag var det, men jag fick lära mig att stå upp för mig själv. Jag fick lära mig att sätta ner foten. Markera att detta inte är okej. Men jag förstår om du inte vågar. Förr fanns det mobbare. Idag tycks den gruppen vara ännu större och de har blivit värre, mycket värre - som samhället har blivit.

Här kommer mina åsikter.

Finns det personer därute, du eller någon annan som mobbar lyssna nu, och tänk efter.

Vad är det för problem du har? Varför är du en mobbare? Mår du bra för att få andra att må sämre? Lägg av och väx till dig i psyket. Gå till en kurator eller psykolog och berätta varför du mobbar. Du kan få hjälp. Du behöver verkligen ha hjälp. Det är då du kan växa som människa.

Du tycks älska att få många att tycka som du. Är det okej? Ja, men inte om man går på någon annan människa och kränker den. Det bevisar bara vem du är. En förtryckare. En dag står du ensam kvar och ingen vill vara vän med dig. Låt den andra vara. En dag vaknar du upp och inser vad du har ställt till med. Då ska du kunna leva med dig själv. Hur vill du själv bli behandlad? Hatar du dig själv? Det måste du göra. Är du avundsjuk eller svartsjuk? En person som mår bra mobbar aldrig någon annan.

Du som rycks med. Tänk själv. Tycker du verkligen det är okej? Jag kan lova att du kommer att få dåligt samvete kanske till och med må dåligt resten av ditt liv. Stå upp för dig själv. Troligtvis är du rädd att mobbaren ska mobba dig i stället. Stå rak. Det är svårt. Men svårare är att leva med att ha varit vän med en mobbare. Är du en riktig vän med mobbaren, säg då till att denna behöver professionell hjälp. Det vill säga om du vågar. Mobbarens hat kan vända sig mot dig. Jag vill verkligen inte umgås med en sådan människa.

Här kommer mina tankar om dig som har mobbare på nätet. Stäng ner dem. Jag välkomnar inte exempelvis sjömän från USA eller en man från arabvärlden. Är säkert någon robot. Hade jag haft sådana personer som bara snackar skit och är ohyfsade, elaka och kränkande, dessa tas bort omedelbart. Låt inte mobbare och elaka personer ta över ditt liv. Gå andra vägar. Vart undrar du kanske? Jag gjorde det när jag var ung. Hade så mycket frågor inom mig, frågor som bara jag visste svaret på, inte alltid förstås.

När jag skriver mår jag bra. När jag fotograferar mår jag bra. När jag går ute och går mår jag bra. Det finns så mycket mer att göra. Få mår bra av ensamhet, men man kan vara ensam bland människor också. Jag skulle aldrig välja mobbare eller elakingar som personliga vänner.

Än en gång; ta bort mobbarna från dina konton. Om din kompis har tre hundra vänner och skryter om dessa, du kanske bara har 3 eller trettio, det är mycket bättre med fina vänner som får dig att må bra.

Det var mina ord för dagen här på bloggplatsen. Ha en fantastisk dag. Solen dyker fram här i Göteborg och jag kommer att träna med att gå ut och gå, sedan träna hemma. Städa ska jag göra och annat smått och gått. Granen ska upp på vinden. Däremot får ljusstakar och adventsstjärnor vara kvar. De lyser upp så vackert när det är mörkt ute.

Må väl.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna finns att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - Torsdag 3 jan 07:36

För ovanlighetens skull var det ganska lugnt på mitt jobb under natten. Men det är som det är överallt, det går i vågor. Ibland har man otroligt mycket att göra, och ibland är det ganska lugnt.

Jag vill gärna skryta lite. För ett tag sedan köpte jag en spansk-svensk översättarbok med foton på olika saker. Boken är grupperad, exvis för bilen och då är det mängder av detaljer där. Jag valde att börja med maten. Mat kommer jag alltid att äta. Nu har jag lärt mig ett antal olika slags lökar, sallad, tomater, avokado och auberginer mm. Det är väldigt roligt och det var länge sedan jag läste spanska. Jag läser på och övar mig. Kommer ihåg orden, tar det lite lugnt och börjar därefter med nästa ord och jag har glömt de första. Men ... övning ger färdighet. Jag tycker om lechuga, tomate, cebolla roja och pepino. Enkel sallad, alltså, sallad, tomat, rödlök och gurka. Jag har lärt mig fler glosor. Jättekul!

Såg ett program på teve om några personer i England som anmälde sig till en dokumentär om levnadssätt plus mat. Jag hoppar över en del. En kvinna var 68 år, hon hade tagit hand om sin sjuka man i några år, när han dog rasade hon ihop och bara satt i hemmet. Gjorde absolut inget. Det låter som om hon var deprimerad. Den här kvinnan anmälde sig för att hon började bli orolig för sin hjärna. Hon orkade inte tänka och började bli glömskt. Det skrämde henne. Hon gick igenom mängder av uppgifter och arbetsprover. Mycket var dåligt och hjärnan började svikta en aning.

En av sakerna kvinna fick göra det var att ta körkort, detta var något hon alltid hade drömt om men som inte hade blivit av. Tre månader senare gjordes alla prover om. Stapeln där hjärnan var hade prognosen ökat betydligt.

Forskarna menar på att så länge man lär sig nytt och håller på att ge hjärnan "gympa" - det är mitt ord, då håller man hjärnan i gång. Musklerna i kroppen behöver rörelse, hjärnan detsamma.

Därför satte jag i gång med glosorna. Boken köpte jag för ett tag sedan, men jag skulle få färdigt min bok, thrillern, som jag slutförde först. Bokförlaget är inte färdiga med den. Har varit mycket helger och jag kräver inget av dem, eftersom manuset lämnades in sent.

Ja,det var detta jag hade att säga för dagen. Nu ska jag sova. Jag önskar dig en allra bästa dag.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Lill Lindbäck

Av Lill Lindbäck - Onsdag 2 jan 07:45

Tänk om man blev utan el. Så bortskämda vi är i Sverige. Så tänker jag om mig själv. Jag bor i hus och har en ficklampa och vet exakt var den finns. Det borde man ha även i en lägenhet. Ficklampa, ljus och även tändstickor. Det är hemskt om elen skulle gå. Vi laddar mobilen, sätter på tvättmaskinen, framför allt fixar vi mat på spisen eller i ugnen. Det är mycket som ska fungera. Får vi värme när det är kallt? Det är ett annat exempel. Jag kan ha min bärbara dator på eftersom det finns batteri på dessa. Sitter jag vid en annan dator kanske jag har elsladd och så vidare. Jag har fiber i huset, då borde mina datorer gå via den.

Tänk att det kan bli sådana enorma vindar att träd faller. I andra länder rasar hus på grund av stormar och det är inte bara en vind, utan en vägg som kommer farande mot en. Fruktansvärt med ett sådant väder. Har sett på katastrofprogram i vädrets makter. Det går inte att föreställa sig hur ett väder kan ställa till livet på jorden.

För övrigt kom jag från jobbet nu på morgonen. Det verkar som om det är fler som jobbar idag, onsdag.

Nu vill jag skriva lite om rökning - igen. Jag kände en tjej en gång i tiden, vi var ett gäng med tjejer som bodde i samma hus. Jag var ett år yngre än dem, men fick vara med ändå. Nu har den ena tjejen, hon har bott i Norge i många år, fått cancer, tumör, i bland annat lungan. Jag tror att det kallas samma som för min svåger. Röktumör. Alla drabbas inte, men det tycks vara vanligare med lungcancer för den som rökar, men det behöver inte alltid vara så. Det är hemskt. I cigaretter finns det väldigt mycket gifter. Jag läste om det, men har glömt. Inte bara det, dessa giftpinnar kostar skjortan, för att inte tala om hur man luktar i kläder, hår och hud. Finns inget bra med rökning. Jag har aldrig rökt, har inte ens haft lust. Har bara tyckt att det luktar skit och har nog aldrig fattat att man kan dra ner giftig rök i sitt blodomlopp och ner i lungorna.

Idag låter jag negativ, men är det inte. Igår tränade jag med bland annat att vara ute och gå i fyrtio minuter. Hemma fortsatte jag med ett träningsprogram som jag fått av sjukgymnasten. Min man har också fått ett, bland annat för sitt knä. Jag kör hans program också. Skadar inte. Det finns balansövningar med. I början höll jag på att ramla och det i omgångar. Nu står jag elegant kvar. Nästan. Jag kan nog överdriva lite ibland. Hade jag fått göra ett arbetsprov via forskning då hade jag nog varit hundra år gammal.

Nu ska jag lägga mig. Ha en fantastisk dag.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - 31 december 2018 16:18

31/12 varför tycker man att det är så märkvärdigt?Jag har alltid i och för sig tyckt det. Kanske på grund av glädje och mycket nya förhoppningar inför det nya året. Kanske är det för jag alltid säga att ljuset är på gång. Ett nytt år med ett innehåll som en del av ansvaret kommer från en själv. Snart hörs fåglarna kvittra. Jag önskar alla givetvis ett gott nytt år även om jag inte alltid känner för att fira.

I morse tog jag skräpet för att slänga detta, åker ju ändå förbi. Tog även pantflaskor/burkar med mig. För engångsskull lämnade jag väskan hemma och plockade på mig det nödvändigaste. Slänga skräpet gick bra. Jag åkte iväg och ställde bilen på parkeringen under ICA Maxi. När jag skulle gå ut ur bilen satt jag kvar. Det var något. Något var fel. Lite förvirrad satt jag kvar. Aha, väskan tog jag inte med mig. Mobilen och nycklarna låg i fickan på jackan. Nu börjar du förstå, eller hur? Mobilen och nycklarna låg i fickan. Men inte plånboken. Suck och stön. Fick åka hem, tar tio minuter att åka med bil. Hämtade plånboken. Ställde bilen återigen på parkeringen. Tog panten. Åkte uppför rullbandet och ser världens kö till pantautomaterna. Det är klart. Alla vill bli av med pantflaskor/burkar som de har i påsar, och så vidare. Ner igen till bilen. Nästa var Apoteket. De hade inte det jag behövde ha, bara delvis. Som tur är finns ett Apotek till. Så började dagen. Den slutar i morgon bitti, för då åker jag hem från jobbet. I natt kommer det att blåsa upptill 24 m/s i byarna.

I lördags var jag på Astrologiskt mm. Vi som var där skulle få vårt årshoroskop och gå igenom våra papper. Tidigare hade vi smsat våra födelsedatum, klockslag mm. Mitt var inget enastående, men jag skulle ta bort allt gammalt som var nödvändigt och börja på nytt. Transformation kallas det. Likaså självvärdet skulle jag tänka på. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka på. Men det kommer nog. Man tror att man känner sig själv, men det gör man inte alltid. Andra kanske ser en ur ett annat perspektiv, eller från sitt eget. Timmarna gick fort. När jag kom hem la jag ett årshoroskop och det stämde helt in på detta jag gick igenom under lördagen, däremot hade jag mer kort i mitt årshoroskåp hemma. Skumt. Årshoroskopet jag la är efter min systerdotters skapande, hon håller på med det mediala, Tarotkort, Astrologi mm.

Det står att jag kommer att flytta i år, pengar kommer in - ja tack. Jag kommer att resa. Känna mig ensam. Samtidigt som jag har intressen som jag vill utveckla. Jag måste ta död på det gamla i mig och skapa nytt. Att hitta balansen i livet. Året kommer att bestå mycket av kärlek till min familj/vänner osv, som sagt balansen, och att hitta mig. Det fanns mycket positivt blandat med lite negativt, men jag kände inga svårigheter när jag såg korten.

Nu vill jag önska dig Ett Gott Nytt År! Ta det lugnt därute eller därhemma.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se


Av Lill Lindbäck - 27 december 2018 07:36

Idag är julen över. Jag arbetade natten till Julafton. Klockan 03 åkte jag ambulans med en skadad boende, som fallit illa. Ett fall för en äldre kan resultera i ett brutet ben, höft eller kanske en fot. Den natten hade jag tur. Hennes benbrott var illa och hon togs in ganska snart till en avdelning. 4:a timmar efter att jag hade kommit var jag på väg från sjukhuset. Jag fick höra av sköterskan att en del hade fått vänta i 12 timmar. Men självklart var det fruktansvärt för damen i fråga, hon hade hemska smärtor.

Fortsatt godisätande och nu börjar jag bli riktigt trött på det. Ordentligt trött. Min man åt en hel del. Jag höll mig igår. Heja mig, tills jag gav upp och åt lite grann. Men det var faktiskt inte mycket. Sedan blev jag lite illamående. Nä, snart sätter jag undan godiset. Min karaktär är tydligen inte speciellt stark.

För en stund sedan läste jag både Aftonbladet och GT. Läste är synd att skriva. Jag skummade över rubrikerna. Döm om min förvåning, eller kanske chock, att ungdomar använde sig av en raket som de fyrade av mot polisen. Hallå? Vad är det för idioter. Ingen vill väl ha en raket mot sig. Man kan faktiskt bli allvarligt skadad, som synen går förlorad. Men det kanske är det dessa ungdomar är ute efter. En sak förstår jag fortfarande inte. Hur kan man skada en annan människa? Undrar inte dessa ungdomar över varför polisen är där. Det är väl så att ungdomarna vill ta makten. En del av detta är kanske mitt fel och det beror på att jag är vuxen och engagerar mig inte i vad som händer på stan eller i andra stadsdelar. Måste jag det? Måste jag engagera mig i andras ouppfostrade barn? Synd att en del ungdomar hänger sig till att skada andra eller andras egendom. Jag tänker på alla skötsamma och fantastiska ungdomar.

Sedan såg jag en liten videosnutt om en strand i Mexico. En man kommer rusande och ropade upp människor från badstranden. Mellan solstolarna kom en klumpig krokodil som gick ner i vattnet och simmade. Tänk att jag kommer inte ihåg att krokodilar gillar saltvatten. Det där var lite exotiskt, men inget som jag är intresserad av. Fick också läsa på videosnutten att det var inte ovanligt att krokodilar promenerade på stranden och dessutom simmade i vattnet. En person, tidigare, hade fått sy 200 stygn. Vi gnäller om våra små insekter. Fast en mygga som finns mest i Brasilien kan skada havande kvinnor svårt. Man får influensaliknande symtom, men barnen blir skadade för livet., hjärnskador Huvudet är mindre från pannan sett. Nu står det still i mitt huvud. Ska se om jag kommer ihåg vad den myggan heter när jag vaknar. Ha, nu kom det. Zikavirus. Zikamyggan. Googla på det och se bilder. Myggan sprider sig.

Nej, nu kära vänner ska jag gå och lägga mig. Ha en trevlig dag. Hälsningar från ett dimmigt Göteborg.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se, eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - 22 december 2018 16:16

Jag ska gå på Årsreading 2019 den 29 december. Har varit på något liknande tidigare och det är jättekul.

En del är att spå sig i kort för 2019, ett annat är födelesdatum plus klockslag och vilken stad man är född i - astrologiskt. Det kommer att bli smått och gott.

Nu håller jag på med att plocka lite här och där. Har spelat på V75 med mina arbetskamrater. Nu ska jag hänga in tvätten och hänga upp nytt. Därefter blir det mat och sedan åka till jobbet.

Vet inte hur du har det med vädret, i morse när jag åkte hem från jobbet var det svinhalt. Hem kom jag, tack och lov. I kväll ändrar sig det mörka och det kommer sakta att bli ljusare. Härligt. Jag brukar alltid säga att första januari då är det ljusare. Tidigare har jag inte haft ont av mörkret, har inte spelat större roll, men nu känner jag mig ännu tröttare. Mörkret gör en tröttare, så kanske jag ska skriva. Jag arbetar natt och sover mestadels av den ljusa tiden. Men å andra sidan kan jag vara ledig mitt i vardagen. Så är livet. Inget är perfekt, om allt hade varit perfekt hade man längtat efter något annat och dessutom blivit missnöjd. Ju äldre man är, desto mer viktigare är hälsan. Självklart är familj och vänner bland det viktigaste man kan ha. Tycker man sig att man har dåliga vänner, sök dig till nya. Hur undrar du säkert? Ja, det undrar jag också. Det finns kurser och träffar att gå på, även på Facebook finns träffar för att bara umgås - som vänner. Jag har inte undersökt det där närmare. Då är det alltid lättare att prata om sådant.

Ibland kan man träffa vänner via sociala medier. Det gjorde jag. Via mejl fick jag kontakt med en kvinna som har inspirerat mig mycket. Tror att vi har känt varandra i minst 7 år, om inte mer. Tiden går fort. Vi bor på olika platser i Sverige, men smsar till varandra, ringer ibland och träffas ett par gånger om året på ett ungefär. Kanske det blir annorlunda när jag får skaffat en lägenhet, då får jag mer tid över.

Vad är lycka? Ojdå, är det juletiderna som gör mig lite sentimental? Lycka för mig är vad jag känner just nu. Den största lyckan är att alla i familjen mår bra. Jag drömmer om att vi alla har möjlighet att följa våra drömmar, eller i alla fall en del av dem. Vi skapar alltid nya drömmar. Det finns personer som är lyckliga med det de har. Exvis att få en skogspromenad varje dag. Att bara få vara, att inte drömma sig bort i det ouppnåleiga. Är det så att vi ibland behöver drömma om det ouppnåleiga, för att man just då behöver bara få drömma. Vardagen kan vara fantastisk, men även tung. Alltid är det härligt med drömmar, dessa kan ta dig vägar bortom allt, du kan uppleva eller bara drömma. Mycket beror på en själv och hur mycket jobb man vill lägga ner på den där drömmen.

Ha en underbar helg!

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Min nästkommande bok blev inte klar

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lill-lindback med Blogkeen
Följ lill-lindback med Bloglovin'

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se