Senaste inläggen

Av Lill Lindbäck - Fredag 11 jan 10:24

Det är hemskt när det blir snökaos. Min systerson berättade en gång om ett snöfall i norra Sverige. Jag minns inte exakt var han var, men han och hans vänner hade en minibuss eller en van, de åkte runt och sålde saker. Idag är systersonen 43 år, då var han runt 20.

De åkte i sin bil, den hade de grejer i och ofta sov de i den. Inget var noga. Allt gick, men inte just den gången. Det började blåsa och snöa kraftigt. Mobiltelefoner var inte så vanliga. Usch, nu låter jag lastgammal. Förr i tiden ...

En skylt stod vid vägen om ett hotell eller pensionat av något slag. De körde av och åkte dit, ställde sig på en parkering. Snön och blåsten tilltog. Det fanns lediga rum. Skönt, tyckte systersonen. En riktigt säng, en dusch och bara få sova. Nästa morgon var de på bottenvåningen och intog frukost. De trodde att snön fortfarande vräkte ned för det gick inte att se ut. Värden sa att de fick hjälpa till att skotta och sätta en flagga på var de hade sin bil. Ingen av ungdomarna fattade något. Jag, som de, är göteborgare och inte jättevana vid mycket snö. Vi kan få mycket snö, vi har haft det jobbigt med snön och svårt att ta oss fram, men det visade sig att detta var mycket mer snö än de någonsin hade sett. Ytterdörren öppnades och de möttes av ett vitt hav - av snö. Nu skulle de ta sig till bilen. Systersonen och hans vänner, även de som fanns på hotellet hjälptes åt att skotta. Alla var rädda om sina bilar och att inte snöplogen skulle köra in i bilarna. En av systersonens vänner ställde sig på en kulle och kikade överallt. Han ropade att inga bilar syntes, men var säker på att han hade ställt bilen någonstans i närheten. När han skulle gå från kullen visade sig att det var inte någon kulle. Han stod på bilens tak. Snön hade kommit i mängder och med blåstens hjälp drivit sig mot allt som var i dess omnejd.

Nu förstod dessa göteborgare varför de hade en röd flagga i sin hand. På taket till bilen satte de den. Sedan gick de in i huset och värmde sig. Plogen kom och fick bort det mesta av snön.

Hur historien sedan slutade vet jag inte. Givetvis kom de därifrån och hem så småningom.

Varför jag berättade den här historien är nog för snökaoset som ska komma eller har kommit i norra Sverige, runt bland annat Åre. All lycka önskar jag er.

Visserligen kan det hända mycket i snöns spår. Kör försiktigt. Håll avstånd. Ha på dig reflexer. Igår morse när jag åkte hem från jobbet såg jag en man med reflexer runt armleden och fotvristen. Jag tittade till två gånger och tyckte att jag såg honom bra, men framför honom gick en mörkklädd person, den missade jag först.

Givetvis lyser lyktorna upp, men ... bilföraren måste få tid och bromsa. Är det då halt eller mycket snö kan bilen kana rätt mot personen som inte syns, självklart kan bilen kana även mot en som har reflexer. Men skillnaden kan rädda liv.

På sätt och vis är jag glad att det inte har kommit snö. Jag är trött på att halka omkring. Visserligen förstår jag barnen. Och det är vackert med snön som hänger på trädens grenar. Marken är vit. När man går en promenad knakar det under fötterna. Om vinden är stilla, luften och himlen är klara, då är det skönt att ta den där promenaden.

Du som jobbar måndag till och med fredag, nu är det äntligen helg. Till alla övriga, ha en skönt helg. Inget är egentligen viktigt, förutom att få vara frisk både psykiskt och fysiskt.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplatsen www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se


ANNONS
Av Lill Lindbäck - Torsdag 10 jan 07:54

Jag känner mig på gott humör. Igår morse sa jag till mina kollegor att varför kan det inte vara lugnt en enda natt.

Någon hörde mig. Det var lugnt för engångsskull. Då har alla gjort ett bra jobb. Våra gamla har sovit lugnt, ingen sjuk, eller mer sjuk. Allt har fungerat.

På min agenda idag står det klockan 14:25 SVT 1 - skidskytte. Det blir frukost framför teven.

Jag är också glad för när jag vaknar är jag ledig och jag är ledig fredag, lördag och söndag. En fantastisk känsla.

Numer har jag bilen och har kommit på att man behöver uppdatera sig på alla regler. Inte för att jag tycker att jag gör fel, utan mest för att man ska veta, inte tro.

Nu åt jag lite fil med nyponskal, det är nyttigt. Min man sa till mig att hälla i pulvret först, filen sedan och rör om. Jag häller i fil först, sedan en sked med nyponskal och rör om. Hans idé var inte alls bra. Jösses vad det klumpade sig. Tur att jag köpte apelsinjuice. Ska ta lite mer.

Jag söker lägenhet, berättade just för en väninna att jag tror att jag har sökt ca 80 stycken under snart två år. I början tog jag utvalda områden, och inte bottenvåning eller i höjd med att man kan kika in. Stackars alla människor som söker lägenhet. Stackars alla unga som vill flytta hemifrån. Därför ber jag dig att sätta upp dig på boplats även om du är lycklig med den du bor med. En dag vill du flytta och börja nytt liv, eller flytta hemifrån, då finns inga lägenheter.

Nu har i dagarna privatvärdar öppnat en sajt något med www.homeq. Där såg jag lägenheter i en stadsdel som jag har bott i, Bergsjön. Lägenheterna var billiga. De blev uppköpta av Balder och nu är en del lägenheter ombyggda. På bild såg det jättesnyggt ut. Kom nu ihåg att Bergsjön är numer en utsatt stadsdel. Jag skulle aldrig flytta dit och skaffa mig en lägenhet runt 84 kvm med en hyra på 12000:-. Jag ber om ursäkt för jag kommer inte exakt ihåg hyran, mer än att jag blev lite chockad. Hellre köper jag mig en insatslägenhet. Fattar inte hur priset kan bli så högt. Tror att de har höjt efter renovering och ombyggnad med dubbelt för samma lägenhet.

Vem har råd att bo så dyrt. Kanske blir det Socialtjänsten som får gå in och hjälpa till. Folk måste ha någonstans att bo. Undra om det blir skattehöjningar i kommunen???

Mina tankar.

Ha nu en fantastisk dag. Kanske är din dag gräslig, då blir jag ledsen för din skull. Hoppas att det ljusnar för dig.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna finns att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

ANNONS
Av Lill Lindbäck - Tisdag 8 jan 15:58

Idag hör man lite oftare att någon är född i fel kropp. Såg ett program, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det heter, men barnet var en flicka, men ville vara en pojke. Jag ville också vara en pojke, för jag gillade inte dockor. Min grej var bollsport, cykling och klättra i träd och berg. Men jag var ingen pojke utan kände mig som en tjej. Många föräldrar märker redan när barnet är litet att detta barn är född i fel kropp. En del kommer ut ju äldre barnet blir. Man blir nog modigare då.

Varför jag skriver det här är på grund av den senaste som nu har kommit ut. En kvinnlig handbollsspelare som vill bli man, som känner sig som en man. Jag hoppas att du inte blir mobbad eller får andra fula tillmälen till dig. Vi människor är konstiga. I stället för att applådera och tycka dessa personer är fantastiskt modiga, inte bara för att personen ifråga är född i fel kropp, utan att gå igenom alla behandlingar och operationer. Jag har för mig att de även får psykologer till hjälp.

Jag har läst om äldre barn som berättat att redan när de var små visste de att de var födda i fel kropp. Tänk förr, då fanns det inget som hette könskorrigering. Ingen vågade prata om det. Ett barn tycker inget är konstigt bara man förklarar på rätt sätt. Det finns föräldrar som tycker åt sina barn och de får samma värderingar som föräldrarna. Hata allt som inte är som du, det kan man tro att en del föräldrar tycker att sina barn ska göra. Hur barnet är bryr de sig inte, allt handlar oftast om föräldern själv. Jag är ingen psykolog, men tiden ger en erfarenhet. Visst kan jag ha fel, precis som en psykolog kan ha.

Jag har inga barn och det är lätt för mig att tycka till, men jag har syskonbarn. Aldrig att jag skulle vilja att de tyckte exakt som sina föräldrar eller som jag, utan att de kan tänka självständigt och med sin begåvning.

Du får vara vem du vill bara du mår bra. Nu pratar jag om könskorrigering, homosexualitet, bisexuell eller hetero, bara vi alla respekterar varandra. Vi är av kött och blod. Vi är en tänkande människa.

När jag läser om sådana personer tänker jag på alla hemligheter de bär på. Tunga sådana. Tänk om mamma eller pappa hatar detta som jag skrev om. Föräldrar ska föregå med gått exempel, men tyvärr finns det många föräldrar ute i vårt samhälle som inte klarar av detta. Så är det. Ingen är perfekt. Vi alla är människor och vi är komplexa med våra tankar och drömmar. Vi tror alltid att vi gör bra för våra barn. Oftast lägger vi våra värderingar på dem. Det kanske inte spelar någon roll, för en normal förälder älskar sitt barn och vill denne allra bäst i världen.

Nu avslutar jag med orden; älska dig själv, då älskar du din näste.

Ha det gott ute i blåsten eller hemma i värmen. Det kommer att bli mycket snö i delar av vårt land. Ta det lugnt därute.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - Måndag 7 jan 11:51

Det var nära jag skrev Idag limmer diggan tätt. Så blir det när man ska skriva fort.

Under helgen har jag plockat bort gran och julgransprydnader, eller vad det kallas för. Det tar alltid längre tid än man tror. Så därför passade jag på i lördags att träffa tjejerna och äta en bit god mat med mängder av samtal. Jättetrevligt. En av tjejerna är min syster som gav mig en försenad julklapp i form och godis, mest choklad. Det var jättegott, men aj, aj, inte bra när jag bestämde mig för - inget mer godis. Naturligtvis har jag en svag karaktär och började äta av godiset när jag åkte hem från stan. Innan dess ringde min systerdotter, hon frågade var vi var. Ja, då gick vi till Hotell Eggers, ligger på Drottningtorget i närhet till Centralstationen. Där åt hon en jättefin räkmacka och vi andra drack ett glas öl, Vega var namnet. Ölen bryggs här i Göteborg. Jag tycker om att smaka på närbryggt och närodlat. Nu ska jag inte vara förmäten. Jag dricker och äter det mesta, oavsett varifrån det kommer bara det är gott och nyttigt.

Hur ska man veta att något är nyttigt? Allt är besprutat. Jag köper bland annat bananer på ICA, det finns två sorters ekologiska bananer. En knippe ligger i plastpåsar. Har du tänkt på det? Plast är inte ekologiskt.

Okej, detta var lördags. Söndag gjorde jag i ordning efter julgranen, som belysning och annat. Belysningen är krånglig att ta ned. Jag har läst och hört om att det finns trådlös julgransbelysning. Det är perfekt.

Söndag fortsättning. Jag var ute och gick, tränade hemma och sedan därefter var jag värd avkoppling. Jag skulle skriva på min nästkommande thriller, men jag är för lat just nu. Får skylla på att jag satt med tidigare thriller och gav järnet i varje ledig sekund - lite överdrivet. Sedan kom julen, och den ska även städas bort. Jag låter julstjärnor och adventsljusstakar vara kvar. Det är fint i vårt vintermörker. Innan dess jobbade jag två nätter extra. Där ser du, jag hittar anledningar att inte skriva.

Det var skönt med avkoppling i alla fall. Jag tror att vi alla behöver bara finnas till och hänga. Inte alla de där måsten.

Idag sov jag till klockan elva. När jag ska vända på dygnet och vet att jag ska jobba då blir jag nog lite stressad och har svårt att somna kvällen innan. Det är tufft på sennatten under jobbnatten och då är det jobbigt för kropp och själ. Jag känner det.

Nog för idag. Snart ska jag träna igen.

Ha en fantastisk dag. Ta det lugnt därute. Har läst om att en del landskap ska få mängder av snö. Kolla på SMHI för där du bor.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Jämför alltid priserna.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - Fredag 4 jan 09:12

Läste att mobbningen har flyttat ut till sociala medier. Hemskt. När man är ung är det svårare att stå emot., men det är även jobbigt som vuxen. Vem som helst kan vara mobbaren och man ser inte den personen. Så illa de måste må, så dålig självkänsla. Det finns något hos dig som triggar igång dem och andra som är svaga följer med dem. Säger du ifrån? Är du kanske en trygg person? Osäker? Intelligent? Du kan ha en styrka som mobbaren inte gillar. Du kanske inte ens känner personen ifråga? Eller du kanske till och med är en mobbare och andra ger igen det du har givit dem. Med åren som gått har jag sett människor blivit mobbade, på avstånd. En förklaring. Jag kan ha suttit exvis på ett kafé och sett eller hört kommentarer när någon gått förbi, många gånger har det hänt att en osäker person fått en skopa och blivit kallad dum, eller något liknande. Du är inte dum. Du är bara osäker på dig själv.

Jag var det, men jag fick lära mig att stå upp för mig själv. Jag fick lära mig att sätta ner foten. Markera att detta inte är okej. Men jag förstår om du inte vågar. Förr fanns det mobbare. Idag tycks den gruppen vara ännu större och de har blivit värre, mycket värre - som samhället har blivit.

Här kommer mina åsikter.

Finns det personer därute, du eller någon annan som mobbar lyssna nu, och tänk efter.

Vad är det för problem du har? Varför är du en mobbare? Mår du bra för att få andra att må sämre? Lägg av och väx till dig i psyket. Gå till en kurator eller psykolog och berätta varför du mobbar. Du kan få hjälp. Du behöver verkligen ha hjälp. Det är då du kan växa som människa.

Du tycks älska att få många att tycka som du. Är det okej? Ja, men inte om man går på någon annan människa och kränker den. Det bevisar bara vem du är. En förtryckare. En dag står du ensam kvar och ingen vill vara vän med dig. Låt den andra vara. En dag vaknar du upp och inser vad du har ställt till med. Då ska du kunna leva med dig själv. Hur vill du själv bli behandlad? Hatar du dig själv? Det måste du göra. Är du avundsjuk eller svartsjuk? En person som mår bra mobbar aldrig någon annan.

Du som rycks med. Tänk själv. Tycker du verkligen det är okej? Jag kan lova att du kommer att få dåligt samvete kanske till och med må dåligt resten av ditt liv. Stå upp för dig själv. Troligtvis är du rädd att mobbaren ska mobba dig i stället. Stå rak. Det är svårt. Men svårare är att leva med att ha varit vän med en mobbare. Är du en riktig vän med mobbaren, säg då till att denna behöver professionell hjälp. Det vill säga om du vågar. Mobbarens hat kan vända sig mot dig. Jag vill verkligen inte umgås med en sådan människa.

Här kommer mina tankar om dig som har mobbare på nätet. Stäng ner dem. Jag välkomnar inte exempelvis sjömän från USA eller en man från arabvärlden. Är säkert någon robot. Hade jag haft sådana personer som bara snackar skit och är ohyfsade, elaka och kränkande, dessa tas bort omedelbart. Låt inte mobbare och elaka personer ta över ditt liv. Gå andra vägar. Vart undrar du kanske? Jag gjorde det när jag var ung. Hade så mycket frågor inom mig, frågor som bara jag visste svaret på, inte alltid förstås.

När jag skriver mår jag bra. När jag fotograferar mår jag bra. När jag går ute och går mår jag bra. Det finns så mycket mer att göra. Få mår bra av ensamhet, men man kan vara ensam bland människor också. Jag skulle aldrig välja mobbare eller elakingar som personliga vänner.

Än en gång; ta bort mobbarna från dina konton. Om din kompis har tre hundra vänner och skryter om dessa, du kanske bara har 3 eller trettio, det är mycket bättre med fina vänner som får dig att må bra.

Det var mina ord för dagen här på bloggplatsen. Ha en fantastisk dag. Solen dyker fram här i Göteborg och jag kommer att träna med att gå ut och gå, sedan träna hemma. Städa ska jag göra och annat smått och gått. Granen ska upp på vinden. Däremot får ljusstakar och adventsstjärnor vara kvar. De lyser upp så vackert när det är mörkt ute.

Må väl.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna finns att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - Torsdag 3 jan 07:36

För ovanlighetens skull var det ganska lugnt på mitt jobb under natten. Men det är som det är överallt, det går i vågor. Ibland har man otroligt mycket att göra, och ibland är det ganska lugnt.

Jag vill gärna skryta lite. För ett tag sedan köpte jag en spansk-svensk översättarbok med foton på olika saker. Boken är grupperad, exvis för bilen och då är det mängder av detaljer där. Jag valde att börja med maten. Mat kommer jag alltid att äta. Nu har jag lärt mig ett antal olika slags lökar, sallad, tomater, avokado och auberginer mm. Det är väldigt roligt och det var länge sedan jag läste spanska. Jag läser på och övar mig. Kommer ihåg orden, tar det lite lugnt och börjar därefter med nästa ord och jag har glömt de första. Men ... övning ger färdighet. Jag tycker om lechuga, tomate, cebolla roja och pepino. Enkel sallad, alltså, sallad, tomat, rödlök och gurka. Jag har lärt mig fler glosor. Jättekul!

Såg ett program på teve om några personer i England som anmälde sig till en dokumentär om levnadssätt plus mat. Jag hoppar över en del. En kvinna var 68 år, hon hade tagit hand om sin sjuka man i några år, när han dog rasade hon ihop och bara satt i hemmet. Gjorde absolut inget. Det låter som om hon var deprimerad. Den här kvinnan anmälde sig för att hon började bli orolig för sin hjärna. Hon orkade inte tänka och började bli glömskt. Det skrämde henne. Hon gick igenom mängder av uppgifter och arbetsprover. Mycket var dåligt och hjärnan började svikta en aning.

En av sakerna kvinna fick göra det var att ta körkort, detta var något hon alltid hade drömt om men som inte hade blivit av. Tre månader senare gjordes alla prover om. Stapeln där hjärnan var hade prognosen ökat betydligt.

Forskarna menar på att så länge man lär sig nytt och håller på att ge hjärnan "gympa" - det är mitt ord, då håller man hjärnan i gång. Musklerna i kroppen behöver rörelse, hjärnan detsamma.

Därför satte jag i gång med glosorna. Boken köpte jag för ett tag sedan, men jag skulle få färdigt min bok, thrillern, som jag slutförde först. Bokförlaget är inte färdiga med den. Har varit mycket helger och jag kräver inget av dem, eftersom manuset lämnades in sent.

Ja,det var detta jag hade att säga för dagen. Nu ska jag sova. Jag önskar dig en allra bästa dag.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

Lill Lindbäck

Av Lill Lindbäck - Onsdag 2 jan 07:45

Tänk om man blev utan el. Så bortskämda vi är i Sverige. Så tänker jag om mig själv. Jag bor i hus och har en ficklampa och vet exakt var den finns. Det borde man ha även i en lägenhet. Ficklampa, ljus och även tändstickor. Det är hemskt om elen skulle gå. Vi laddar mobilen, sätter på tvättmaskinen, framför allt fixar vi mat på spisen eller i ugnen. Det är mycket som ska fungera. Får vi värme när det är kallt? Det är ett annat exempel. Jag kan ha min bärbara dator på eftersom det finns batteri på dessa. Sitter jag vid en annan dator kanske jag har elsladd och så vidare. Jag har fiber i huset, då borde mina datorer gå via den.

Tänk att det kan bli sådana enorma vindar att träd faller. I andra länder rasar hus på grund av stormar och det är inte bara en vind, utan en vägg som kommer farande mot en. Fruktansvärt med ett sådant väder. Har sett på katastrofprogram i vädrets makter. Det går inte att föreställa sig hur ett väder kan ställa till livet på jorden.

För övrigt kom jag från jobbet nu på morgonen. Det verkar som om det är fler som jobbar idag, onsdag.

Nu vill jag skriva lite om rökning - igen. Jag kände en tjej en gång i tiden, vi var ett gäng med tjejer som bodde i samma hus. Jag var ett år yngre än dem, men fick vara med ändå. Nu har den ena tjejen, hon har bott i Norge i många år, fått cancer, tumör, i bland annat lungan. Jag tror att det kallas samma som för min svåger. Röktumör. Alla drabbas inte, men det tycks vara vanligare med lungcancer för den som rökar, men det behöver inte alltid vara så. Det är hemskt. I cigaretter finns det väldigt mycket gifter. Jag läste om det, men har glömt. Inte bara det, dessa giftpinnar kostar skjortan, för att inte tala om hur man luktar i kläder, hår och hud. Finns inget bra med rökning. Jag har aldrig rökt, har inte ens haft lust. Har bara tyckt att det luktar skit och har nog aldrig fattat att man kan dra ner giftig rök i sitt blodomlopp och ner i lungorna.

Idag låter jag negativ, men är det inte. Igår tränade jag med bland annat att vara ute och gå i fyrtio minuter. Hemma fortsatte jag med ett träningsprogram som jag fått av sjukgymnasten. Min man har också fått ett, bland annat för sitt knä. Jag kör hans program också. Skadar inte. Det finns balansövningar med. I början höll jag på att ramla och det i omgångar. Nu står jag elegant kvar. Nästan. Jag kan nog överdriva lite ibland. Hade jag fått göra ett arbetsprov via forskning då hade jag nog varit hundra år gammal.

Nu ska jag lägga mig. Ha en fantastisk dag.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

Av Lill Lindbäck - 31 december 2018 16:18

31/12 varför tycker man att det är så märkvärdigt?Jag har alltid i och för sig tyckt det. Kanske på grund av glädje och mycket nya förhoppningar inför det nya året. Kanske är det för jag alltid säga att ljuset är på gång. Ett nytt år med ett innehåll som en del av ansvaret kommer från en själv. Snart hörs fåglarna kvittra. Jag önskar alla givetvis ett gott nytt år även om jag inte alltid känner för att fira.

I morse tog jag skräpet för att slänga detta, åker ju ändå förbi. Tog även pantflaskor/burkar med mig. För engångsskull lämnade jag väskan hemma och plockade på mig det nödvändigaste. Slänga skräpet gick bra. Jag åkte iväg och ställde bilen på parkeringen under ICA Maxi. När jag skulle gå ut ur bilen satt jag kvar. Det var något. Något var fel. Lite förvirrad satt jag kvar. Aha, väskan tog jag inte med mig. Mobilen och nycklarna låg i fickan på jackan. Nu börjar du förstå, eller hur? Mobilen och nycklarna låg i fickan. Men inte plånboken. Suck och stön. Fick åka hem, tar tio minuter att åka med bil. Hämtade plånboken. Ställde bilen återigen på parkeringen. Tog panten. Åkte uppför rullbandet och ser världens kö till pantautomaterna. Det är klart. Alla vill bli av med pantflaskor/burkar som de har i påsar, och så vidare. Ner igen till bilen. Nästa var Apoteket. De hade inte det jag behövde ha, bara delvis. Som tur är finns ett Apotek till. Så började dagen. Den slutar i morgon bitti, för då åker jag hem från jobbet. I natt kommer det att blåsa upptill 24 m/s i byarna.

I lördags var jag på Astrologiskt mm. Vi som var där skulle få vårt årshoroskop och gå igenom våra papper. Tidigare hade vi smsat våra födelsedatum, klockslag mm. Mitt var inget enastående, men jag skulle ta bort allt gammalt som var nödvändigt och börja på nytt. Transformation kallas det. Likaså självvärdet skulle jag tänka på. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka på. Men det kommer nog. Man tror att man känner sig själv, men det gör man inte alltid. Andra kanske ser en ur ett annat perspektiv, eller från sitt eget. Timmarna gick fort. När jag kom hem la jag ett årshoroskop och det stämde helt in på detta jag gick igenom under lördagen, däremot hade jag mer kort i mitt årshoroskåp hemma. Skumt. Årshoroskopet jag la är efter min systerdotters skapande, hon håller på med det mediala, Tarotkort, Astrologi mm.

Det står att jag kommer att flytta i år, pengar kommer in - ja tack. Jag kommer att resa. Känna mig ensam. Samtidigt som jag har intressen som jag vill utveckla. Jag måste ta död på det gamla i mig och skapa nytt. Att hitta balansen i livet. Året kommer att bestå mycket av kärlek till min familj/vänner osv, som sagt balansen, och att hitta mig. Det fanns mycket positivt blandat med lite negativt, men jag kände inga svårigheter när jag såg korten.

Nu vill jag önska dig Ett Gott Nytt År! Ta det lugnt därute eller därhemma.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lill-lindback med Blogkeen
Följ lill-lindback med Bloglovin'

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se