Direktlänk till inlägg 18 januari 2019

Läste om Glenn Hyséns om Hyséns och få tummen ur ...

Av Lill Lindbäck - 18 januari 2019 10:33

Glenn Hysén uppskattar verkligen teveprogrammet om Hyséns, för han får gjort sådant han tidigare har pratat om, men som aldrig blivit av. Känner du igen dig?

Jag gör det delvis. Finns mycket man vill göra, men man hinner inte av olika orsaker. Sedan skjuter man upp saken. Jag gör det sedan, delvis för pengarna eller tiden inte räcker till. Ibland orkar man bara inte.

Jag har märkt på mig själv att när jag är inne i en jobbarperiod med mycket jobb, på schemat, så blir det enklaste sakerna gjorda som tvätta och laga mat. Sedan när jag är ledig ska jag göra annat, och det blir inte alltid av. En kvinna som jag träffade sa en viktig sak, men jag är inte riktig sådan. Hon sa, när man hänger i soffan och tittar på teve blir inget annat gjort, som att umgås exempelvis. Man ligger där och jäser. framför teven.

Jag höll med henne och det gör jag fortfarande. Mycket tid går åt att sitta framför teven när man i stället kan umgås. Men, jag älskar att göra ett häng framför teven. Jag hämtar lite ork och det är skönt att inte alltid ha måsten framför sig. Nu menar jag inte att umgås är ett måste, men att passa tider för olika träffar. Jag tror på att ha vissa latardagar. Det är viktigt för kropp och själ för återhämtning. Jag älskar skidskytte och parkerar mig gärna framför teven. Har jag inget annat för mig kan jag sitta någon timma till., eller två. Lat, det är jag ibland.

Ofta tänker jag på att nu ska jag skriva, författa, men det är så mycket annat som kommer emellan. Jul och Nyår, till exempel, och då måste man vila efteråt.

Tummen ur, nu skyller jag på saker, men hus och trädgård tar tid ifrån annat. Min kropp vill inte alltid det jag vill numer. När jag får en lägenhet blir den mindre än huset och jag har ingen trädgård, då får jag mer tid över att hälsa på hos familj och vänner. Det är så mycket man vill göra. Varför skriver jag man? Det är så mycket jag vill göra.

Nu ska jag gå in på en hemsida om yoga. Det är bra för hälsan. Eftersom jag har fått ont i nedre ländryggen börjar jag återigen tänka på yoga. Mjukgörande rörelser, stilla musik, detta är välgörande för kropp och själ.

Men nu kommer tummen i. Jag kommer inte att söka en plats på yogan, inte riktigt ännu. Men det kommer ...

Ha en härlig fredag. Kallt ute. Jag ska ta mig en promenad efter städ och tvätt. Allt ska tas långsamt på grund av ryggen. Har svårt att böja mig, men det går. Ska nu jobba tre nätter och är ledig nästa vecka, då ska jag skriva och gå ut och gå mycket mer. Träning står på schemat, men jag får undvika ont i ryggen träning.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna går att köpa via webbplats www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lill Lindbäck - 2 mars 2022 13:38

Vad är jag mest rädd för, jo det är maktgalna människor. Dessa som har vassa armbågar, som psykopater och narcissister. Folk som inte skyr några medel alls, tar ingen hänsyn förutom pengarna och dessa styr egentligen mest. Så mina punkter är: psy...

Av Lill Lindbäck - 20 februari 2022 09:43

Tycker inte du att det stormar ute oftare och ibland med hårdare byar. Jag måste erkänna att jag tycker att det är spännande, men när jag läser om hur vissa stormar gör översvämningar och träd blåses ned både över bilar och hus, då är det ledsamt.  ...

Av Lill Lindbäck - 17 februari 2022 12:15


Nu var det längesedan jag bloggade och jag förstår varför. Jag heter Lill Lindbäck, under detta året kommer jag att byta namn till det jag föddes till och då blir namnet LILL KARLSSON. Det känns bra. Jag har skiljt mig, inget jag önskade. Till sommar...

Av Lill Lindbäck - 29 december 2020 10:16

Självklart känns julen extra när det är snö ute och även när det snöar. För min del är jag inte förtjust i snö, speciellt inte när jag ska köra bil. Numer tar jag hellre buss eller spårvagn. Jag är absolut ingen expert när det snöar, men jag blir n...

Av Lill Lindbäck - 13 december 2020 11:24

Nu gör Bris mycket reklam överallt. Så sorgligt. Det ska inte behöva var på det viset. Alla högtider, tydligen mest under juletider är det som värst. Stackars barn. Stackars alla som bor hemma i en miljö som inte är trygg, eller ens bra. Vad tänker...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards