Direktlänk till inlägg 2 november 2018

Cat-Calling

Av Lill Lindbäck - 2 november 2018 09:31

Det handlar inte om en katt. I Frankrike visades en inspelning vid ett kafé en man som först tafsade på en kvinna. Mannen gick vidare och kom tillbaka började diskutera med en kvinna utanför kaféet. Plötsligt fick hon en hård örfil. Jag hoppade till i min stol. Han fick dryga böter kommer inte ihåg ifall han fick fängelse också. Såg detta i Aftonbladet. I Frankrike har de blivit allt tuffare mot ett sådant beteende. Nu tänker du säkert, ja sådana är män, det finns faktiskt kvinnor som också kan.

Ingen av könen vill bli tafsade på om man själv inte är med på det. Så här säger kanske en del män som tafsar, hon vill men försöker vara svårflirtad. Sexualitet är en svår konst. En kram, är det ett sätt att visa första intresset? En kram kan bara vara en enkel kram, likadant med en puss.

Angående män som kan bli tafsade på. Det finns kvinnor som kan ta ett rejält tag om mannens könsorgan, och även bakdel. Jag kommer ihåg en man som på en fest var chockad. Han kom fram och berättade vad denna kvinna hade gjort. Hon hade tagit ett grabbatag om hans könsdel och smekt. Absolut inte okej.

Jag tänkte på fester och att en del dricker för mycket, eller inte tål alkoholen. Hämningar släpper på många, eller de flesta. Handlingar görs som senare ångras. Tänk dig alltid för. Du ska leva med vad du har gjort. Gräv inte ned dig i det för du har bara ett liv. Vårda ditt liv. Lär dig av din erfarenhet. Vi gör misstag, men för mig är det ordet lite laddat, för mig heter det erfarenhet. Det är händelser i vårt liv som vi lär av. Men, det finns vissa händelser som många har gjort och ångrat sig.

Läste nu i tidningen; unga killar går och skjuter en person bara för att komma med i ett gäng. Hallå föräldrar! Din söta, charmiga och snälla pojke, väluppfostrad, den fina pojke kanske inte är det ute. Det finns många killar som ångrar vad de har gjort. Detta ska de leva med. Pojkarna säger att de får en familj. Jag skulle inte vilja ha den familjen. De säger att de blir omhändertagna. Jaså, du blir uppfostrad i att lyda ledarna, du måste utföra order, du ska skada andra människor om det är det ledaren vill.

Allt i livet är en erfarenhet. Den blir vad du en dag är. Glöm inte att erfarenheten också måste tacklas på rätt sätt. Gör om, gör rätt. Visa respekt till andra människor och du får oftast respekt tillbaka.

Jag har hört att svenska kvinnor är kalla och hårda. Innerst inne är inte en svensk tjej kall och hård. De har sin frihet att bestämma vad de vill göra. En kvinna från vissa andra länder är mjukare. När de har varit tillsammans ett tag kommer andra sidor fram.

Jag tycker väldigt mycket om artighet och respekt till andra. När andra kränker eller är respektlösa blir jag arg. Händer det fler gånger hos samma person, då vill jag inte se den personen mer. Jag vill inte umgås med någon som försöker trycka ner mig. Jag vill må bra. Om den andra inte mår bra bör den gå till en läkare och få hjälp.

Livet är inte alltid lätt, för en del flyter det på som en räkmacka. Vi får olika liv, livet beror på vad DU fyller det med. Alla har rätt att gå ned för räkning. Solen kommer alltid upp. Alltid. Dessemellen finns gråa moln, regn och storm. När lugnet stillar sig då njuter man mer av livet än innan.

Och till dig som ofta lider av depression, det är en svår sjukdom. Hjälp finns alltid att få. Gå inte hela vägen ut. Många som har överlevt har ångrat sig. Tänk dig för. Hur nattsvart det än kan vara, kan det finnas guldstrimma i horisonten. Jag är ingen läkare och jag kan heller inte säga vad du ska göra. Du kanske har sökt hjälp överallt.

Det här kanske inte stämmer in på dig som ofta är deprimerad. En kvinna jag känner gick till, förlåt nu glömde jag namnet på en sådan person, (homeopat?), en person som läser av ögonen. Hon hade svåra problem med magen, för mycket magsyra och som du hör magsyra svider ända upp till munnen. Mycket obehagligt. Fick inte hjälp någonstans, men här kom första hjälpen. Han skrev upp naturmedicin. Detta köpte hon. Sedan dess var hon bra i magen.

Ha nu en trevlig fredag.

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

Böckerna finns att köpa via webbplatsen www.lill-lindback.se eller se övrig nätbokhandel.

www.lill-lindback.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lill Lindbäck - 2 mars 2022 13:38

Vad är jag mest rädd för, jo det är maktgalna människor. Dessa som har vassa armbågar, som psykopater och narcissister. Folk som inte skyr några medel alls, tar ingen hänsyn förutom pengarna och dessa styr egentligen mest. Så mina punkter är: psy...

Av Lill Lindbäck - 20 februari 2022 09:43

Tycker inte du att det stormar ute oftare och ibland med hårdare byar. Jag måste erkänna att jag tycker att det är spännande, men när jag läser om hur vissa stormar gör översvämningar och träd blåses ned både över bilar och hus, då är det ledsamt.  ...

Av Lill Lindbäck - 17 februari 2022 12:15


Nu var det längesedan jag bloggade och jag förstår varför. Jag heter Lill Lindbäck, under detta året kommer jag att byta namn till det jag föddes till och då blir namnet LILL KARLSSON. Det känns bra. Jag har skiljt mig, inget jag önskade. Till sommar...

Av Lill Lindbäck - 29 december 2020 10:16

Självklart känns julen extra när det är snö ute och även när det snöar. För min del är jag inte förtjust i snö, speciellt inte när jag ska köra bil. Numer tar jag hellre buss eller spårvagn. Jag är absolut ingen expert när det snöar, men jag blir n...

Av Lill Lindbäck - 13 december 2020 11:24

Nu gör Bris mycket reklam överallt. Så sorgligt. Det ska inte behöva var på det viset. Alla högtider, tydligen mest under juletider är det som värst. Stackars barn. Stackars alla som bor hemma i en miljö som inte är trygg, eller ens bra. Vad tänker...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards