Direktlänk till inlägg 6 juni 2018

Nationaldagen - glädje. Web of lies på teven - Fruktansvärt!

Av Lill Lindbäck - 6 juni 2018 14:18

Nationaldagen har jag aldrig firat. Har du? Alla gör på sitt sätt. Klart att det är trevligt att fira, vi är inte vana att fira detta i Sverige. Konstigt egentligen. De flesta, det vet jag inte, men många länder firar något och har det som nationaldag.

Min dag är nog runt Valborg och pingst. Varför undrar du nog. Valborg är våren, den för värme och blommor med sig. Buskar, blommor och träd blommar. Kan man bli gladare? Dofter och fågelkvitter till det värmen, finns nog inget bättre. Även kärleken spirar ännu högre. Härligt.

Förresten, jag arbetar natten och ska gå på 3:dje arbetsnatten i natt. Jag har börjat vakna alldeles för tidigt. Dessutom fixade jag i trädgården och gjorde i ordning ett ställe från ogräs. Det såg för jävligt ut. Nu betalar jag dyrt för det med ryggvärk i min högra sida. Har då svårt att göra något. När det är som värst har jag till och med svårt att andas. Jag tycks aldrig lära mig. Nu skulle fysioterapeuten blivit grinig på mig. Jag tränar inte, för det gör jävulskt ont. Jobba måste jag. Finns värktabletter.

Teven står på, på jobbet. Då och då slängs ett ögonkast. Web of lies. En ung flicka hade träffat en kille och blev väldigt kär. En dag kommer hon inte hem från en fest ,som hon äntligen fick gå på för sina föräldrar. Killen lovade att ta hand om henne. De ringde från sjukhuset under natten och berättade att dottern hade blivit överfallen och svårt skadad - för livet och hon kunde dö av alla knivsår. Pojkvännen berättade då att han var skyldig fel personer pengar, han pekade ut en kille, en ligamedlem, som polisen tog in på förhör. När pojkvännen kommer till sjukhuset för att besöka flickvännen blev han portad av fadern. Han menade på att pojkvännen skulle ha skyddat hans dotter. Dagarna går, fem dagar senare öppnar dottern ögonen och vill då genast ringa pojkvännen. Dottern fick polisskydd ifall denne ligamedlem dök upp. Pojkvännen var fortfarande portad att besöka sjukhuset. Dagarna går. Senare ringer storasyster till föräldrarna, hon går i skolan på annan ort. Föräldrarna svarar inte hemme eller på sina mobiltelefoner. En vän till föräldrarna skulle till deras hem och laga något. Knackade på och gick in. Ropade flera gånger, föräldraparet hittades i hemmet. Knivstuckna och ihjälslagna. Då trodde polisen att det var denna liga som hade gjort det. Återigen togs pojkvännen in på förhör, de hade fler frågor om ligan. Pojkvännen fick frågor om flickvännen och svarade, nej han skulle inte göra sin flickvän illa för han älskade henne till döds. Polisen reagerade på uttalalet. Undersökningen på föräldrarnas mobiltelefon visade att pappan hade skickat ett sms till frun som var på sjukhuset hos dottern. Underskrivet var, jag älskar dig till döds. Polisen förstod att frun åkte hem till sin man, som redan innan hade blivit mördad, sedan mördades även hon.

Återigen togs pojkvännen in på förhör. Tidigare när polisen hade förhört honom tyckte kriminalaren att pojkvännen inte reagerade alls, inte på flickvännen som låg dödligt skadad på sjukhuset. Den här gången reagerade han heller inte. Plötsligt förstod han att denne pojkvän kanske låg bakom.

Nu hoppar jag över lite. Det visade sig att det var pojkvännen. Föräldrarna hade förbjudit honom att träffa sin högt älskade flickvän. Han åkte dit och fick ett livslångt straff. Mamman till pojken bröt ihop, hon hade fruktansvärt svårt att ta detta med att hennes son hade tagit livet av flickvännens föräldrar plus, dessa personer hade hon själv träffat och de var underbara.

Flickvännen, 18 år gamla dottern, bröt ihop. Först nu vågade hon berätta för sin 23-åriga syster att det var pojkvännen som hade överfallit henne. Hon ville inte ha sex med honom, inte än, hon var inte beredd. Då hade han blivit rasande och knivskurit henne runt 10-18 ggr. Dottern förstod också om hon hade berättat tidigare så hade föräldrarna levt. Hon, deltog inte i programmet. Storasyster tyckte att det var fruktansvärt att föräldrarna var borta. Förut ringde hon hem jämt för att tala om att hon hade kommit fram till en vän eller till skolan som låg mycket längre bort. Löjligt tyckte hon då, nu, 2013, saknade hon detta oerhört mycket. Givetvis saknade hon sina föräldrar oerhört mycket.

En som inte visar känslor är en typiskt psykopat, eller en narcissist, men läs på om psykopater. Det finns olika varianter. Denne pojkvän visade ingen empati och inga känslor alls.

Jag skulle inte ha berättat det här. För idag är det nationaldagen och då ska man ha trevligt.

Tänk dig för därute!

Ha det allra bäst!

Lill Lindbäck, undersköterska och deltidsförfattare inom genren thriller och thriller medialt.

www.lill-lindback.se

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lill Lindbäck - 2 mars 2022 13:38

Vad är jag mest rädd för, jo det är maktgalna människor. Dessa som har vassa armbågar, som psykopater och narcissister. Folk som inte skyr några medel alls, tar ingen hänsyn förutom pengarna och dessa styr egentligen mest. Så mina punkter är: psy...

Av Lill Lindbäck - 20 februari 2022 09:43

Tycker inte du att det stormar ute oftare och ibland med hårdare byar. Jag måste erkänna att jag tycker att det är spännande, men när jag läser om hur vissa stormar gör översvämningar och träd blåses ned både över bilar och hus, då är det ledsamt.  ...

Av Lill Lindbäck - 17 februari 2022 12:15


Nu var det längesedan jag bloggade och jag förstår varför. Jag heter Lill Lindbäck, under detta året kommer jag att byta namn till det jag föddes till och då blir namnet LILL KARLSSON. Det känns bra. Jag har skiljt mig, inget jag önskade. Till sommar...

Av Lill Lindbäck - 29 december 2020 10:16

Självklart känns julen extra när det är snö ute och även när det snöar. För min del är jag inte förtjust i snö, speciellt inte när jag ska köra bil. Numer tar jag hellre buss eller spårvagn. Jag är absolut ingen expert när det snöar, men jag blir n...

Av Lill Lindbäck - 13 december 2020 11:24

Nu gör Bris mycket reklam överallt. Så sorgligt. Det ska inte behöva var på det viset. Alla högtider, tydligen mest under juletider är det som värst. Stackars barn. Stackars alla som bor hemma i en miljö som inte är trygg, eller ens bra. Vad tänker...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lill Lindbäck

Lill Lindbäck


Ovido - Quiz & Flashcards